Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Dél-Alföld" by Katalin Pálfy * eBook PDF Kindle ePub Free

Dél-Alföld

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Dél-Alföld
  • Author : Katalin Pálfy
  • Release Date : January 01, 2021
  • Genre: Europe,Books,Travel & Adventure,
  • Pages : * pages
  • Size : 8066 KB

Description

Ez az e-könyv az Élmények és látnivalók Magyarországon című útikönyv-sorozat Dél-Alföldet bemutató kötete. A nyolc e-könyvből álló sorozat Magyarország egy-egy turisztikai régióját mutatja be.

A sorozat nem csupán a régió műemlékeihez és természeti értékeihez nyújt útikalauzt, de tartalmaz turisztikai tippeket, extrém és szabadidős sportolási lehetőségeket, és megismertet a régió bor- és gasztronómiai kultúrájával is. Tippek sorát ajánljuk a családoknak, baráti társaságoknak, kirándulóknak, a bakancslistát íróknak, a wellness-mániásoknak és az amatőr fotósoknak.

A sorozat alapja az Élmények és látnivalók Magyarországon című útikönyv 7., átdolgozott kiadása, mely nemcsak e-könyvként, de nyomtatásban is megvásárolható a kiadó weboldalán (www.wellpress.hu) és a könyvesboltokban.



A kötetben szereplő települések:

Algyő, Apaj, Apostag, Ásotthalom, Bácsalmás, Baja, Balástya, Bátmonostora, Battonya, Békés, Békéscsaba, Békésszentandrás, Bösztörpuszta, Bugac, Császártöltés, Csongrád, Délegyháza, Dévaványa, Dunaegyháza, Dunaharaszti, Dunapataj, Dunavarsány, Dunavecse, Elek, Felsőlajos, Fülöpszállás, Füzesgyarmat, Geszt, Gyomaendrőd, Gyula, Hajós, Harta, Hódmezővásárhely, Izsák, Jakabszállás, Jánoshalma, Kalocsa, Kardoskút, Kecel, Kecskemét, Kerekegyháza, Kétegyházán, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kiskunlacháza, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiszombor, Kopáncs, Kunfehértó, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lakitelek, Lökösháza, Magyarcsanád, Makó, Mártély, Mezőberény, Mezőhegyes, Mindszent, Miske, Mórahalom, Nagykopáncs, Nemesnádudvar, Öcsöd, Óföldeák, Ópusztaszer, Orosháza, Póstelek, Pusztamérges, Röszke, Solt, Soltvadkert, Szabadkígyós, Szabadszállás, Szalkszentmárton, Szank, Szarvas, Szeged, Szeghalom, Szegvár, Szentes, Szeremle, Taksony, Tarhos, Tass, Tiszaalpár, Tiszakécske, Tiszasziget, Tömörkény, Tótkomlós, Újsolt, Vaskút, Vésztő.


Books Free Download "Dél-Alföld" PDF ePub Kindle